Rövid tippek fogyókúrához-1

Az egyik legtöbbször elhangzó fogadkozás az ünnepek után: leadom a felesleges kilókat.

Pár napon keresztül tehát rövid tippek következnek a fogyáshoz, amelyek nagyon egyszerűek. Nem kell külön étrendet összeállítani és számolgatni egész nap, csupán betartani néhányat.Talán egy ici-pici odafigyeléssel az eredményt is elkönyvelhetjük. Azt azonban mindenkinek tudnia kell eredményes fogyókúra kizárólag negatív energiabevitellel érhető el-mint azt tegnapi bevezető képünk mutatta.

vizElső tipp: IGYUNK VIZET ÉTKEZÉS ELŐTT!
-Sőt nem csak étkezés előtt. Aki legalább 2 liter vizet iszik naponta a többiekhez képest 96 kalóriával többet éget el a nap folyamán.

-Még ennél is fontosabb a fogyókúra szempontjából, hogy étkezések előtt mindig igyunk vizet mert ez automatikusan csökkenti az éhségérzetet és így kevesebb kalóriát fogyasztunk el

– Az étkezés előtt elfogyasztott víz a következő 1-1,5 órában képes 24-30%-kal megemelni a metabolizmust tehát több kalóriát égetünk el ami ezután már nem fog zsírként megtelepedni rajtunk.

-Összefoglalva azok akik étkezés előtt fél órával legalább fél liter vizet megittak egy 12 hetes fogyókúra alatt 44%-kal több súlyvesztést tudtak elérni.