Lepottyanunk a földre !!!! a valóság buta talajára

mlmAz étrend-kiegészítő piacon szinte naponta jelennek meg új jobbnál – jobbnak kikiáltott termékek, csodanövénynek, a rák ellenszerének vagy superfoodnak kiáltják ki a terméket a gyártók vagy a forgalmazók, ezzel alaposan félrevezetve a vásárlókat. Ez a folyamat legjobban a fogyókúrás, illetve a daganatos betegeknek szánt készítmények esetében figyelhető meg. A recept egyszerű, nem is kell sok dolog hozzá.

A sikeresnek mondott termék receptje:
( A hazai celeb kivételével az összes hozzávaló szabadon variálható.)
– végy egy külföldi alig ismert terméket
(amerikai, vagy ázsiai amennyiben nem találsz, akkor jó lesz egy német is),
– tegyél hozzá egy amerikai orvost
(jó egy természetgyógyász is, de ki is találhatsz egyet magadnak),
– aztán kell még egy hazai celeb
(nyugi, ebből van elég sok és P. Mónika óta tudjuk, hogy “van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja”),
– természetesen kell még egy oldalra fordított piramis rendszer (MLM-rendszer), mely biztosítja a jövedelmed és elhiteti a „törzsvásárlókkal” hogy ők is meggazdagodhatnak, feltéve, ha elég sok pénzt és elég sok ismerősüket/barátjukat húzzák be ebbe az „üzletbe”

Most jöjjenek a „fűszerek”:
(a sikerhez a „fűszerek” használata kötelező!)
– szükség van féltudományos vagy tudományosnak látszó elméletre, egy kis összeesküvés elmélettel feldobva (a meg nem értett zseni a legjobb)
– kell még egy, vagy több külföldi cikk
(ezt a legkönnyebben úgy tudod elérni, ha elküldöd a lehető legtöbb újságnak valamint hírügynökségnek, mint új tudományos áttörésről szóló beszámoló, biztosan sokan meg fogják jelentetni, mert akkor itthon a cikk írójára szakértőként tudsz hivatkozni)

Miután megvannak az összetevők, jól összerázod őket, hogy még véletlenül se tudja senki felfogni a rendszer lényegét, (ami természetesen a meggazdagodásod) és nagyszabásúnak tűnő percre pontosan megadott nyitással indíthatod is (természetesen elő regisztrációval az ismerősöknek) az üzleti karriered.

Fontos figyelmeztetés:
Azok, akik felismerték az általuk forgalmazott termék összetevőit legyenek nagyon óvatosak és figyeljenek oda mindenre, nehogy odakozmáljon a karrierjük.