Aromaterápiás szappanok meglepő illatokkal-és ez nem tréfa!

Valami történt mikor Mr. Anderson az USA-beli Nebraskában egy este bement a fürdőszobába. Sok-sok  szappan  és  csak csajos illatok.Virágok, levendula meg vanília, meg mindenféle cukiság. Úgy érezte elege lett a dolgokból -illatokból-egy férfi ilyenekkel nem moshat kezet. Valamit tennie kellett. Igaz ugyan hogy soha előtte nem készített szappant, de mindenre elszánt  amerikai lévén ez nem okozott problémát. Csak néhány hét kutatás és a konyha szappanfőző műhellyé változott.

A konyhában és a ház körül terjengő  kellemes illatokra gondolván  megszületett az első 12 kreáció. Nem komplikálta túl a dolgokat:pálmaolaj, glicerin meg a férfias aromákat képviselő titkos  összetevők. Csupa rusztikus illat : a tűz, a kávé, a frissen vágott fű, a föld, a sör, a szalonna, baseball kesztyű, az új autó, mi több a pénz illata. ( Ilyenkor biztosan eszünkbe jut a közmondás : a pénznek nincs szaga, viszont egy aromaterápiás vénával megáldott férfi valószínűleg nem így gondolkodik.)

A  sorozat amely a ManHands nevet viseli egyre több tagot számlál. Valószínűleg üzletnek sem utolsó az ötlet. Szó ami szó az egyedülálló szappanok híre gyorsan terjed.  Ami még meglepő a hölgyek is élvezik a szokatlan illatokat!

A teljes kollekció megtekinthető a cég oldalán. Higgyék el érdemes átböngészni milyen illatokat talál ki egy férfi: függetlenség, demokrácia, vajas popkorn, pizza…..

manhandssoap.com