Ez volt 2013 – kis visszatekintő az elmúlt évre számokkal

new-beginMit tesz általában Mindenki ha az egyik naptár lekerül a falról és egy másik  kerül a helyébe: visszatekint és fogadkozik.

Visszatekintés

Egy honlap esetében a számok elég beszédesek. Nézzük a számokat 2013-ból (nem végleges, de január 3.-án nem valószínű, hogy bárki is számokkal akar foglalkozni, ahhoz még túl korán van.)

– 516 cikk jelent meg a honlapon,

– 754 615 oldal letöltés,

– 415 213 egyedi látogató,

A legolvasottabb kategóriák (százalékosan) :

Hírek 34,58%

Herbarium 12,18%

Extraktumok 11,64%

Gyógynövény leírások 11,51%

Teakeverékek 10,78%

Vélemény 8,70%

Aromaterápia 6,10%

Furcsa tudomány 4,51%

FogadkozásAmit pedig ígérhetünk . A mi tollainkból nem kerülnek ki az egészséggel kapcsolatos megalapozatlan, félrevezető, alaptalan csodákat ígérő információk.  Az internet nagy lehetősége az információ parttalan –de ellenőrizetlen -áramlása, és a hozzá nem értő nem tud különbséget tenni igazság  és félrevezetés  között. Megpróbálunk a valóság talaján maradni, tudjuk és látjuk, hogy ez nem egy népszerű dolog, de mi mindenképpen ezen az úton maradunk. A népszerűség kedvéért nem fogunk megjelentetni egy-egy bizonytalan eredetű, vagy áltudományos “tényekkel” alátámasztott elméletet.  Erre garancia lehet hogy Önök között sok a hozzáértő és vannak, akik kritikus szemmel figyelik a cikkeinket. Sőt ha úgy érezzük szólnunk kellene valami miatt ott van vadonatúj kategóriánk a Vélemény.

Sajnos a tudomány legújabb eredményeiről szóló cikkek ígéretei a legtöbb esetben távoliak-a tudomány malmai lassan őrölnek, ez ellen nem tudunk mit tenni-vagy a külföldön már alkalmazott módszerek nem elérhetőek a Mi számunkra. De legalább tudjunk róluk.

További kellemes böngészést kívánunk oldalainkon:

dr. Kiss Gabriella gyógyszerész,

Albert Zsolt fitoterapeuta,