Zalaszentlászlói Bio- és Gyógynövény Napok 2016

A rendezvény egy meghívásos szakmai délutánból és két nagyközönségnek szóló napból áll, előadásokkal, kiállításokkal, érdekes gyakorlati foglalkozásokkal, gyógynövénytúrákkal, tematikus vásárral, ahol pl. élő cserepes gyógynövények vásárolhatók. Idén különleges gasztronómiai élményt kínálunk újonnan épült közösségi kemencénkkel és vegetáriánus Öko Völgybéli barátainkkal. A ‘Nyílt kert’ programunk keretében kis falubeli sétával lehetőség nyílik nagyon szép, hobbi gyógy- és fűszernövény kertek és veteményes kertek látogatására is, többnyire a gazda(asszony:) vezetésével. Szombaton és vasárnap reggel 10.00 órától (az első gyógynövénytúra már 9:30-tól!!) a hétvége szinte minden pillanatára terveztünk izgalmas hallgatni valót vagy gyakorlati foglalkozást.

A gyakorlati foglalkozások keretében szerepel  gyógynövényes fűszerolaj, szappan és krém készítés, valamint molyűző illatpárna készítés levendulából.

A rendezvény teljes időtartamára a belépés előregisztráció esetén ingyenes! Ha nincs előregiszrációd, sebaj, a helyszínen vásárolt jeggyel szeretettel várunk. Ha részt akarsz venni egyes gyakorlati foglalkozásokon is, akkor csekély költségtérítésért megteheted.

A regisztráció után kapott e-mail-t kell kinyomtatva felmutatni a kapunál, de ezt akár mobiltelefonon vagy tableten is elfogadjuk! Ezzel díjmentesen beléphet a rendezvényre! A regisztrációs adatlap megtalálható a rendezvény HONLAPJÁN

Regisztrációt legkésőbb június 30-án 24.00-ig tudunk elfogadni!

További ajándékunk látogatóinknak:
A rendezvényen kapott karszalag 50%-os kedvezményes fürdőbelépőt biztosít (július 1.,2.,3.,4-én) a rendezvénytől 12 km-re található barátságos környezetben lévő, tiszta vízű  Szent Gróth Thermálfürdőbe, Zalaszentgrótra!

 Részletes program és tudnivalók !