XI. Bükkszentkereszti gyógynövénynapok

A Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok sok gyógynövénybarát számára az egyik legfontosabb nyárindító esemény. Idén július 8-9-én (szombaton és vasárnap) várjuk a gyógynövények szerelmeseit Szabó Gyuri bácsi falujába, a Bükk egyik legszebb kis településére, Bükkszentkeresztre.

Ez a hétvége mára már több ezer természetbarát számára olyan ünnep, ami összehozza, feltölti, gazdagítja őket. 2017-ben is izgalmas témánk lesz, a „Természet, ahol otthon vagyunk” mottó köré építjük fel a programot.

Fiatalok, idősebbek, családosok egyaránt megfordulnak nálunk ilyenkor Bükkszentkereszten, hiszen itt mindenki megtalálhatja a kedvenc programját: a Nagysátorban neves előadókat lehet meghallgatni, a Közösségi Házban szeminárium jellegű workshopokon vehetnek részt a látogatók. Az érdeklődők egészségügyi tanácsadókhoz is fordulhatnak kérdéseikkel, a kicsiket a Gyereksziget szabadtéri népi kézműves játékai várják, és ahogy minden évben, szakképzett túravezetők mutatják meg Gyuri bácsi legendás gyógynövénykertjét a vendégeknek.

Részletes programok